Toukokuu 2018 – Dogs of Prague

Kaiken rotuisia, kokoisia, värisiä ja karvaisia koiria on Prahassa kaikkialla, niin ratikoissa, baareissa, puistoissa, kaupoissa kuin laivoissakin. Harvan paikan ovenpielessä on kieltomerkki, enemminkin jokainen putiikki ja baari on pistänyt kynnykselleen koirille tarkoitetun juomakupin. Kukaan ei katso pitkään, saatika vihaisesti, jos koirat ovat vapaana kadulla. Puistossa hihnassa kulkeva koira on ihmetys. Ja nyt ei ole kyse koirapuistosta, vaan ihan kaiken väen puistosta, jossa on niin lasten leikkialueet, ihmisiä loikoilemassa piknikillä kuin lenkkeilijöitäkin. Melkein jokaisessa kadunkulmassa on roskapönttö kakkapusseineen, pussit tarjotaan koiranomistajille veronmaksajien varoista. Samanlaiseen koiramyönteisyyteen en ole koskaan ennen törmännyt ja siitä innostuneena aloin koota sarjaa Prahan koirista eri kaupunginosissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.