Joulukuu 2017 – Marraskuun valo

Ensin mielessäni oli pimeys, mutta päädyinkin valoon. Halusin selvittää, millaista valoa maailma tarjoilee marraskuun viimeisinä päivinä. Kaikki sanovat, sitä ei ole. Väitän toista. Marraskuussakin riittää valoa, mutta vain pienen pieninä hetkinä siellä täällä, kun pilvien massa hieman ohenee jossakin kohdin. Näitä hetkiä yritin metsästää. Kuvasin paikoissa, joissa ei ole juuri mitään, jotta saisin annettua pääroolin valolle. Kas tässä: Marraskuun valo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.