Helmikuu 2018 – Taidetta?

Taidetta vai töhryjä? Olen aina tykännyt matkoilla kuvata kaduilla ja kujilla graffiteja, erilaisia julisteita, tarroja ja mitä nyt ihmiset keksivätkään kiinnittää talojen seinille. Kuvauskohteista harvoin on pulaa. Usein illan tullen, kun kaupunkien keskustojen kauppiaat vetävät kolisevat kaihtimensa ovien eteen, kaduille syntyy omalaatuisia taidenäyttelyitä ja metallioviin maalatut kuvat pääsevät esille. Toiset ovat hienompia kuin toiset, mutta kaikki kertovat paikallisten nuorten elämästä ja arjesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.